Circuloco, een plek om te ERVAREN

 

 Bron van inspiratie

Voor wie graag duurzaam wil leven is Circuloco een bron van inspiratie. Overal waar je kijkt valt wat te ontdekken. Elke wand van het pand vertelt een verhaal. Nieuwsgierig? Tijdens een rondleiding kom je erachter. Dan zie je meteen ook de makers in hun ‘open’ ateliers aan het werk. Een unieke ervaring!

 

Unieke smaakbeleving

Een duurzame horecagelegenheid mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Eerlijk, biologisch, vegetarisch, veganistisch, lokaal, seizoensgebonden… Een plek die bezoekers uitnodigt om nieuwe smaken te beleven. Van bedrijfslunch tot vrijmibo en van evenementenarrangement tot cocktailbar… alles is mogelijk.

 


Circulair warenhuis

In MeerMin, het circulaire warenhuis, vind je alles voor een duurzaam en fijn leven. Van meubilair tot kleding en de leukste cadeautjes. Bij MeerMin ontdek je dat er voor elk product een duurzame variant bestaat. Maar hier kom je niet alleen om te shoppen. Meermin wordt hét informatiecentrum in Nederland voor duurzame consumptiegoederen. Dus ook voor iedereen die advies zoekt, is MeerMin the place to be.

 


Volop kansen voor het onderwijs

Scholen voelen zich bij Circuloco als een vis in het water. Samen met het onderwijs gaan we hier de beste lessen, workshops, projecten en experimenten realiseren. Circuloco wordt een showroom voor de toekomst met de nieuwste ontwikkelingen. Leerlingen en studenten kunnen die hier live zien én ervaren.


 

Doe mee!
Circuloco wordt een plek die je nergens anders vindt. Of je hier nu komt om te werken, te winkelen of te vergaderen. Voor informatie, een hapje en een drankje. Of gewoon zomaar, omdat het zo’n toffe plek is.
Doe je ook mee?

Meer weten, meedoen of meedenken? Kom in contact!

Kom in contact ➡